Mub-Skole

Hei,

Jeg heter Theo og jeg er veldig interessert i å bli lærer ved Mub-Skole i Bærum. Jeg er en komponist og lyddesigner for Film, Spill og TV. Jeg har en fire-års Bachelor i Musikk og Lyd for Visuell media fra Academy of Art University i San Francisco, California. Jeg er klassisk trent med over ti år pianoundervisning, sangklasser og flere sider av musikk ytelse. Jeg startet å komponere for over ti år siden. På AAU lærte jeg alt om musikkteori, harmoni, orkestrasjon og komponering for film, Komponisering for spill, Musikkproduksjon, Lydprogrammering (Implementering) for spill, Produksjonslydopptak (Field Recording / Boom Operating), Live Lyd, Foley , VO Design & ADR, Re-recording Miksering og Lyddesign for film og spill. 

 

Jeg jobbet som komponist for den prisbelønte animasjonen "Curpigeon", laget en sang til stjernesangeren Mika Kobayashi for spillet "The Initial",  og laget musikk for tre populære VR Escape Rooms for Sandbox VR. Jeg har jobbet med spill av Warner Bros, Niantic JamCity, PocketGems og mer. Jeg har jobbet sammen med Anime stjernen Raj Ramayya de siste fem årene og jobbet på flere prosjekter med ham for sin solokarriere og laget musikk med ham for spillefilmen "Chokeslam" med Amanda Crew. Siden jeg flyttet til Norge, kom jeg til VR Oslo som sin lydspesialist og har jobbet med prosjekter av reklamebyrået Avia Produksjon i Oslo.

Jeg ville sende deg linkene nedenfor til klasser som jeg er kvalifisert til å undervise.  Det ville være en glede for meg å være en del av deres team, og jeg er også interesert i mindre workshops  eller å ta på andre prosjekter.

 

Hvis du har noen spørsmål kan du skrive en e-post til contact@theonogueira eller ringe meg på +47 452 84 403 når som helst. Jeg bor i Bærum og det ville være en glede å komme innom for en prat.


Tusen Takk

Vennlig Hilsen,

 

Theo Nogueira

© 2019 - Theo Nogueira

Norway | Europe | & Everywhere Else